Random

Mitt i veckan

Björnen fick äntligen nya vårskor. Efter lite om och med blev det ett par vattentäta höga sneakers från Reima. Perfekta skorna för  en liten man som upplever sitt livs andra finska vår och sin första på dagis. Inköpta av Björnens pappa i storlek 23 i Redis Reimabutik. Bra val! Tycker överlag att skor är det svåraste när det kommer till att klä ett barn. Man vill köpa något som sitter bra, är enkla att få på och är i ordentlig kvalité. Man vill ju inte att han ska få blöta och kalla fötter. Det är ju inte så att han kan säga till, i alla fall inte riktigt än. Misstaget med hans höstskor från Superfit (tror dom heter så) var att dom var otroligt svåra att få på foten. Hans farmor och pappa gav upp flera gånger för att dom var så omöjliga att få in foten i. Dom här nya pjuxen från Reima går utmärkt att få på, till och med med halkstrumpor. Fina är dom också! Kvällens middag bestod av plåtmat. Enklaste vardagsmaten när man inte vet vad man ska hitta på. Massa grönsaker på en plåt, olja och kryddor och in i ugnen. Efter 15 min plockar man ut kalaset strösslar över halloumi och korv (om man vill) och slänger sen in plåten ytterligare 15 min. Servera med en tsatsiki. Klart!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.