Random

Next

Glad påsk hörrni. Hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag trots det ruskiga vädret. Efter lite om och men har jag kommit fram till att jag hoppar över min helg och påsken här på bloggen i år. Tänker att alla blir gladare så. Istället hoppar vi in i en ny vecka så här i början av april. Jag har bara den här månaden kvar på jobbet, sen är det semester för min del.

Avbokade tyvärr min resa till Sverige och har väl deppat lite över det. Det blev helt enkelt lite för komplicerat att åka. Särskilt med tanke på att mina flygbiljetter både bytt datum och tid sju gånger sedan jag köpte dom. Så istället blir det Valborg och första maj här i Finland. Blir säkert bra det med. Hade verkligen sett fram emot att få träffa familj och vänner, att få vandra runt på gatorna i min gamla hemstad och inspektera vänners nybyggda hus och nya bebisar. Men kanske lite senare i sommar istället.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Niki. Imorgon ska Bernie till sin farmor (som han är hos en gång i veckan), jag ska till kontoret och på eftermiddagen ska jag planera kök på Ikea med min svärmor. Nytt kök till lilla huset i Korpo. Spännis.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.