Hem

Trädgårdsvård

Hej från modebloggaren. Haha, skoja bara. Är det något som gått mer utför än mitt sociala liv det senaste året så är det väl min klädstil. Så otroligt dålig på att vara snygg numera. Brukar ibland ha något representabelt på överkroppen i och med alla online-möten men annars glömmer jag bort midjan neråt. Borde även klippa mig och ska se om jag lyckas luska fram någon tid nästa vecka. En drop in för att bara trimma barret lite. I och med att det verkar som om vi inte kommer att få begränsningar i rörelsefriheten så har ju tidspressen på att fixa saker fallit bort. Behöver inte panik-köpa trädgårdsgrejer eller balkongmöbler utan tar det här någon dag då man har tid och energi över. Samma med håret.

På tal om trädgården så har vi kvar sittgruppen från ägaren före ägaren vi köpte av. Möblemanget är i betong och kommer från Vepsalainen.  Jag har skurat bordet en gång med Ekotipsets fönsterputs men borde ge mig på pallarna här i helgen. Även terassen skulle behövas skuras ordentligt. Borde köpa en skurborste och en kratta. Äger ju inga trädgårdsredskap alls så borde kanske även investera i en sekatör och något annat kul också. Men tillbaka till möblerna. Vissa av pallarna har fått några skråmor som jag också borde försöka fixa till med något. Betongfix av något slag. Annars är baksidan ganska klar. Det behöver komma dynor till alla pallar, en gasgrill och utebelysning. Gärna lite växter också. Sen så.  Fashion is my passion. Haha. Nånej. Ska återupprätta min stil till det att man får börja träffas igen. Tills dess kommer jag säkert fortsätta vara ett mjukisdjur.  Snön på tomten har nästan smultit bort. Några högar har vi kvar. Kommer det en till takatalvi (mer snö) så kommer jag att börja gråta. True story.   Krokusar växer det minsann i vår trädgård. Hann inte själv plantera några lökar i och med att vi flyttade in i december. Så vi får se vad som mer ploppar upp längst med vårkanten. Tänkte även förplantera tomater inomhus nästa vecka. Är det nu jag får gröna fingrar? Snart har vi grillparty här. Snart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *