Random

Vecka 10

Nejmen måndag och ny vecka. Borde ju komma in här och skriva något peppigt. Kanske något revolutionerande om kvinnodagen, dagen till ära. Men herregud vad jag är trött idag. Kände mig nästan som en trafikfara när jag hämtade B på dagis eftersom min reaktionsförmåga verkligen inte är vad den ska vara. Jag hoppas verkligen att det där järnet börjar kicka in i kroppen snart. Är så trött på att alltid vara trött. Känns som om ingenting jag gör blir gjort ordentligt. Men jag hoppas att det är som en kär läsare skrev, att det tar två veckor och sen borde det bli bättre. Utöver tröttheten har jag återkommande huvudvärk och det gör ju inte heller livet enklare. Men det blir säkert bra.

Tog en lite längre lunch idag i min ensamhet och kikade på Oprahs intervju med Meghan och Harry. Som den hobbyrojalist jag är måste man ju se på sånt. Funderade en hel del på var dom gömt Harry under alla år. Han var ju en riktig mysare. Överlag var det där en intervju det brittiska kungahuset inte lär vara så förtjusta i. Tyckte lite synd om Drottningen men så fick man ju lite lätt förstå att det kanske är pappa Charles som inte är familjens lättaste person. Ska bli intressant att följa med vad det här paret hittar på. Fick en hel frågor på Instagram hur jag kunde se intervjun. Det är enkelt. Du behöver bara ha en VPN. F-secures Freedome är superbra och har dessutom en femdagars gratis provperiod. Bara att ladda ner, installera, välj USA som land och gå in på CBS och streama på. Varsegoda.

Nu ska jag ligga ner på golvet en stund och låta min son klättra på mig medan jag vilar. Blir kul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *