Random

Måndag&Mars

Hallihallå! Måndag och en ny vecka och månad framför oss. Tänka sig att det redan är den första mars. Hur glad blir man inte av det? Mars räknas väl ändå som en officiell vårmånad tänker jag. Det känns ändå som vår i luften, även om jag är fullt medveten om att vi helt säkert kommer råka ut för några bakslag snömässigt. Men det tar vi då. Rosésäsongen är äntligen här och som nykter går det utmärkt att dricka alkoholfri torr sådan så länge den är iskall. Andra soliga drycker jag rekommenderar att inta på din terass är 20/80 Blodapelsinjuice och bubbelvatten. Otroligt bra drink. Tips från drinkcoachen.

Annars då. Jag har jag varit så trött och orkeslös den senaste tiden. Känt mig som en komapatient vissa dagar och varit så omotiverad. Har tänkt att det berott på corona-läget och alla restriktioner. Visade sig på Rådgivningen imorse att jag har jätte låga HB-värden. Att det inte alls är konstigt att jag inte orkar med. Så nu ska jag börja knapra järn, ta några till prover och bli en pigg människa igen. Alltid skönt när det finns en förklaring för ens mående. Ska ha som mål den här veckan att vara riktigt snäll mot mig själv. Ta långa bad, kika på bra tv-serier, äta sånt som jag gillar och inte ha dåligt samvete om jag inte presterar. Niki har dessutom home-office-vecka så han lämnar och hämtar på dagis. Heja. Rosén i mitt glas heter Natureo och säljs även i mataffärer i praktiska små flaskor. Tips.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *