Random

Fredagshej och vecka 23

Det är fredag och jag har gått in i vecka 23 i graviditeten. Inget jag själv skulle kommit ihåg om inte appen Preggers hade påmint mig. Tänka sig. Överlag mår jag ganska bra och det är ju skönt. Märker av ryggen lite då och då. Hade ju foglossning även med Bernie så är inte direkt förvånad över liknande smärtor den här gången. Jag har ett inbokat besök på Rådgivningen på måndag och borde då få alla papper så att jag kan söka om ledighet från FPA. I och med att det bara kommer att vara ca 19-20 månader mellan barnen kommer jag att få behålla samma föräldrapenning som sist. Något jag är himla glad över eftersom vårdpenning och deltidsarbete inte är jätte lukrativt.

Har dessutom bytt Rådgivningsdam med den här graviditeten eftersom vi har flyttat. Är förundrad varje gång jag går dit och får frågor om saker. Tror aldrig jag pratade varken förlossning eller amning med min förra dam och att nu få alla dessa frågor hur jag tänker med det har gjort mig uppriktigt förvånad. Att aha, är det så här det ska vara? Otroligt att det kan vara så olika.

Köpte föresten flygbiljetterna imorse. Kände mig nästan som en utomjording när jag fyllde i alla uppgifter. Så länge sen var det som jag köpte en resa. Också spännande att det nästan kändes som om jag gjorde något riktigt olagligt. Kikade över axeln för att se om polisen skulle knacka på och fråga vad jag höll på med. Åker hur som helst den första maj och kommer tillbaka den elfte. Så peppad på det här att ni förstår inte. Åh vad det ska bli kul!

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *