Random

En sån dag

Började morgonen med att bli avsläppt vid Fiskehamnens Metro. Niki och Bernie körde vidare till Skatudden och Bernies farmor. Jag hoppade på metron mot Kampen och insåg mitt i allt att jag glömt min telefon hemma. Bytte Metro i Hagnäs och åkte tillbaka till Herttonäs. Hoppade på bussen till Tammelund och insåg precis när den börjat rulla att jag satt på min telefon. Den låg alltså i bakfickan på jeansen. Blev sur och glad på en och samma gång. Hoppade av vid nästa stopp och gick tillbaka till metron och åkte till jobbet och kom precis i tid till mitt första möte. Lite smått irriterad på min hjärna som verkar ha gått på semester

Avklarade några möten, lyckades med en grej och ropade glatt ut min seger till hela företagets interna kanaler. För att fyrtio minuter senare behöva ta tillbaka det jag sagt. Kändes sådär.

Annars var jag med i Radio Vega på eftermiddagen. Som den Hobby-finlandssvensk jag är. Kommenterade den nya föräldraledighetsreformen som kom som förslag tidigare idag. Vill man höra mig prata om det kan man göra det HÄR. Spola fram till 19:40 så hör ni mina yra tankar om det nya paketet. Vet inte om jag fick fram något vettigt alls här, men var glad att jag lyckades pusha in lite kritik på Finlands VAB-system och bristen på dagisplatser.Det var min tisdag. Nu ska jag äta min första semla på tio år. Hoppas den är bättre än vad den var då.

2 Comments

  • Emma

    Ville bara kika in och säga att jag tycker det är SÅ kul att du uppdaterar din blogg ofta! Så många bra bloggare som slutat pga tidsbrist (vilket jag även fattar som småbarnsförälder). Stor eloge och tumme upp till dig för att du fortsätter! 🙂

    • Lina

      Oj tack! Vad glad jag blev av din kommentar. Ibland är det lite knepigare men för det mesta går det. Hoppas du stannar kvar! Igen sttrt tack!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.