Helg

Helgen vecka:6

Fredag morgon och det var äntligen dags för det andra ultraljudet. Wiho! Tog bilen dit och parkerade vid pestparken.  Efteråt gick vi på lunch. Tänkte först att vi skulle gå till ett pizzaställe, men det var stängt. Gick till Ysin i dörren bredvid istället. Niki firade med en öl och beundrade vår framtida sons bilder.  Jag åt en pasta. Pastan som Ysin är känd för och även baserat en receptbok på. Åt den senast för tio år sedan och kommer ihåg att jag tänkte att den här inte var någon höjdare. Men tänkte att jag skulle testa igen för att se om den blivit bättre med åren. Svar nej. Fortfarande lika skittråkig. Ingen förståelse för hur den här pastan kan leva kvar tio år senare plus bo i en populär receptbok? mysterium. Tänker inte testa den om tio år igen. Inte.  Jaja. Jag var glad ändå. Hade ju just fått reda på Bernies framtida lillebror mådde bra. Hurra.  På kvällen var jag bjuden på middag till Sandis i Rödbergen. Vi kör ju på konceptet Halv Åtta Hos Mig och turas om att hosta.  Kul att få hänga med de här damerna. Woop.  Åt bland annat gudomlig tacos och så pratade vi viktigheter till halv ett på natten innan vi kastade in handduken och åkte hem.  Så blev det lördag och Niki och jag kom på att en dagsutflykt till Borgå vore bra. Så vi packade in B och vagn i bilen och körde österut. Till den här lilla gulliga stan. Förstod inte riktigt först vart man skulle ta vägen innan vi hittade till gamla stan.  Spatserade runt, kikade i butiker och fick B att somna. I Borgå hör man mycket svenska när man vandrar runt.  När Björnen somnat tog vi en lunch på One. Försökte egentligen få bord i restaurangen bredvid först men det var fullt. One var helt ok. Servicen var kanske lite seg. Ovanligt att få sin dryck 15 min senare och samtidigt som maten kom. Meeeen nu ska vi inte vara såna. Ibland kan det gå så.

På lördagkvällen hade vi över ett gäng vänner på middag. Men jag var så upptagen med att vara hostess with the mostess att jag inte tog en enda bild. Bjöd i alla fall på en trerätters och spelade sen sällskapsspel till långt efter midnatt. Så mys!
Söndag och jag bakade bullar!Närmare 50 stycken. Plåt ett här har vi här. Sen kom familjen över på fika och vi åt bullar, drack kaffe och äppeljuice. Avslutade Valentin-firandet med en promenad på isen. Kanske det bästa med vintern ändå. Att kunna gå på vatten.  Bernie har ju lite missat konceptet med pulka. Han föredrar att dra den.  På kvällen lagade Niki hamburgare och när Björnen somnat för kvällen såg vi på en 90-tals film på Netflix.

Det var det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *