Tips

Fem bäst just nu

TV: Tunna Blå Linjen (finns på både YLE och SVT). Fiktiv serie om fyra malmöpoliser och deras vardag. Annorlunda från alla andra 2232632653 polisserier man sett genom åren. Det här är ingen krim-serie utan snarare ren drama om människorna som arbetar som poliser och deras liv. Det släpps nya avsnitt varje måndag och jag kan knappt bärga mig för imorgon.

LIFEHACK: En vattentålig JBL i bastun. Kvällar då jag bastat men Niki hoppat över har jag kommit på ett trick att få med min ljudbok in i bastun utan att utsätta iphonen eller mina airpods för värme och ångor. En liten portabel JBL kopplad till min telefon med in på understa slafen i bastun och ljudboken kan fortsätta. Kan sitta här i en evighet med diverse inpackningar bara för att det är så mys.

PODD: Gillade P3:s dokumentär om Arabiska våren som släpptes för några veckor sedan. En händelse jag inte alls reflekterat vidare över sen det hände. Välberättad och lärorikt. Sånt jag gillar just nu på poddfronten. Finns där poddar finns.

PRODUKT: Efter att ha läst om den här leave-in-krämen (obs affiliatelänk) i flera frisörbloggar var jag tvungen att testa. Nu ett halvår senare måste jag medge om att den verkligen håller vad den lovar. Dessutom är den dryg och det blir man ju glad av. Den är perfekt för dig som har lite grövre hår. Den gör håret återfuktat och mjukt + lämnar håret med en stabilare struktur och mer glans.

MAT: Ska laga den här pajen ikväll. Fortfarande min favorit matpaj all time high.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *