Hem

Vårt sovrum

För någon vecka sedan målade vi om vårt sovrum. Det tog lite tid att bestämma färg. Från början hade vi funderat mycket på grönt, men när Bernies rum blev grönt så fick vi tänka om. Istället ville jag ha något ljust men samtidigt modernt som jag ville både skulle kännas fräscht och vara mysigt. Helst på en och samma gång. Efter en hel del pinterestande och konsultande med min svägerska Hanna bestämde jag mig för Farrow & Balls Elephant Breath. Fick såklart OK:a det med Niki och han tyckte också att det var ett bra val. Han själv hade varit inne på grått från början. Så alla var nöjda och glada. Köpte färgen på Kaptensgatan i Ulrikasborg. Fem liter blev det, men allt som allt gick det åt fyra. Funderar nu om jag borde måla den resterande litern på ena tegelväggen i tvättstugan. Kanske helgens projekt?Jag gjorde allt förarbete och målade det första varvet. Sen hjälpte Niki mig med varv två och framförallt tegelväggen som tog tid.Så här ser färgen ut i dagsljus. Men den är lite kul för den skiftar hela tiden beroende på ljus. Ibland är den mycket mer kaffe än grå. Satte även upp en tavellist med krokar från Ikea. Den gamla bänken som jag en gång i tiden skrapat från röd till trä fick flytta in. Lite fler mjuka detaljer bara. Kanske någon grön växt, men en sådan i höjd så att B inte kommer åt att dra ner den. Sen så.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *