Bernie

Ett måndagshej

Om en vecka ska lilla B börja dagis och jag ska börja jobba igen. Planen är att jag ska jobba 80% och att Björnen ska gå 9-15 hela våren. Tror det blir en bra start för lilla B. Han vaknar ändå runt åtta varje morgon, så nio blir perfekt för honom att börja dagen. Sen hinner han leka lite ute, leka lite inne, äta lunch och mellanmål innan det är dags att åka hem. Tror den här starten passar oss båda bra. Även om det ärligt talat känns lite läskigt att lämna sitt barn till människor man inte känner. Blir säkert bra.

Försöker nu se till att han äger allt materiellt han behöver och blev förvånad över hur sjukt mycket kläder en liten dagispojke kan behöva. Tänkte att regnställ är något han behöver först på våren och att han nu klarar sig med vinter och skaloverall. Men tydligen har man regnkläder över overallerna så det fick också läggas på listan. Regnvantar också, det behöver man tydligen. Köper det mesta nytt (inte allt), men jag tänker att fisen (typen i magen) kan få ärva allt som Björnen använder. Så ser det lite som en investering.

Annars har vi precis som alla andra varit ute och lekt i snön. Bernies första snö. Försökte även köpa en pulka men dom var slut överallt. Som tur har hans farmor köpt en så imorgon när är hos henne (varje tisdag) får han även testa pulka för första gången i livet. Tror han kommer att gilla det. Gott nytt år förresten!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *