Landet

November i Ingå

Igår eftermiddag körde vi ut till Ingå för att spendera några nätter här vid havet. När vi kom fram var huset kallt och endast grundvärmen var på, så lilla B fick vandra runt med tofflor, mössa och dubbla tröjor tills värmen gick upp. Det är så lugnt och stilla här i november. Ingen trafik på havet, tomma stugor på holmarna mitt emot och korta dagar där solen går upp sent och går ner tidigt. Mörkret är så mycket mer påtagligt här än i stan. Man glömmer bort vilken effekt gatubelysning faktiskt har.

Idag har både jag och Niki jobbat härifrån samtidigt som vi har haft Björnen springandes vid våra fötter. Lilla B lyckades ändå underhålla sig själv i nästan två timmar genom att tömma kökslådorna. Det här med att barn gillar att tömma saker och fylla på igen har man ju hört talas om. Vårt barn gillar dock endast att tömma saker, han ställer aldrig tillbaka något. Aldrig någonsin.

Efter lunch körde jag in till byn och klippte mig hos Teresa på salong Havsvind. Hade inte varit där på flera månader och mitt hår skrek efter en sax. Tur för mig att Teresa hade tid så att jag vågar visa mig bland folk igen. Puh.

Annars så väntar vi som resten av världen på att staterna Arizona, Pennsylvania, Nevada och Georgia ska räkna klart sina röster så att vi kan få lite sinnesro. Otroligt vad nervös man blir. Tror vi uppdaterar CNN, NBC 47273672372378 per dag. Något vi helt säkert inte är ensamma om.

Hemmakontor och kalla innertemperaturer kräver sin outfitOtroligt svårt att få en skarp bild på den här killen när han är i farten. Vilket är majoriteten av all vaken tid. Han är så aktiv. Hur gulliga är inte dom här fårskinnstofflorna från Shephard som min mamma köpt till Bernie? Full fart på både ute och inne. Så skönt att Björnen slutat äta saker utomhus. Innan åt han löv och sand för fosterlandet. Nu springer han mest ifrån mig. Jag vet att man alltid brukar klaga på novembers väder. Men hur fint är det inte så här års?Jag är i alla fall glad när jag får vara här en stund. Mina föräldrar kommer dessutom hit på måndag så jag kommer att vara mer här i november. Blir mys!En annan kul sak hände idag. Så kul att vi var tvungna att dricka skumpa och skåla. Tyvärr är det hela hemligt till och med tisdag. (Hehe, nu låter jag som en svensk influencer som ska släppa en kollektion för NAKD). Nej men, det här var verkligen verkligen bra nyheter om än hemliga. Skål för det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *