Random

Puppy

Mina föräldrar ska bli pawrents. Efter nästan ett års letande efter en kennel som vill sälja valp till ett par som inte jagar, har dom äntligen lyckats tinga en liten orange nyfödd korv. Dom kommer nämligen bli med en Nova Scotia Duck Tolling Retriever, en sådan som min Milla var. Den nyfödda lilla valpen kommer att heta Ally och flytta in hos mina föräldrar i början av december. Ungefär samtidigt som jag och Niki får nycklarna till vårt nya hus. Spännis.

En annan kul grej med Ally är att hon föddes 10.10 och Milla föddes 11.11. Lite rolig detalj. Hur som så ska det i alla fall bli himla roligt med en hund i familjen igen. Det har varit tomt utan tassar, blöt nos och någon som alltid ligger i vägen. I och med att vi inte firar jul med min familj i år lär jag träffa Ally först i början av nästa år. Men misstänker att jag (och ni) kommer att få se 1000 bilder av det orangea underverket. Yee. Puppy!Ally har mycket att leva upp till efter en hund som Miwwus. Hoppas bara att Ally är lite friskare lagd <3

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *