Random

Pastafredag

Idag gick vi till Little Copenhagen i Tölö. Deras barnskoexpert jobbar fredagar och lördagar. Perfekt för såna som jag inte förstår ett skit när det kommer till barns skor. Förstår ingenting. Så det var himla bra att ha en dam som kunde allt. Experten var ljuvlig och hjälpte mig att prova ut den perfekta skon för Björnens fötter. Stackars B har gått i mer än månad och då i för stora sneakers från H&M. Nu fick han rekorderliga varma skor i perfekt storlek och som han ändå kan växa lite i. Till råga på allt på REA. Yey. På kvällen åt han middag. Här surar han lite för att jag tar för lång tid på mig att servera kvällens middag. Otroligt jobbigt. När Björnen somnat stod pasta och rödpang på kvällens meny. Mmmmmm…Gjorde en tomatsås på muttis tomatkross, vitt vin, buljong och kryddor. Blandade ihop med Nikis hemmagjorda köttbullar, spaghetti och massor med parmesan. PASTA <3Nu ser jag på sjunde avsnittet av The Haunting of Bly Manor på Netflix. Får kolla på datorn eftersom Niki blir för rädd om han ens råkar smygkolla (om jag ser på tv:n). Till skillnad från mig avskyr han skräck. Jag älskar verkligen skräck. På tal om det ska jag arrangera en skräckfilmskväll med vänner som har samma intresse som jag. Kan bli kul. Måste fundera vem jag vågar bjuda in.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *