Hem

Tammelund

Oh gosh. Det känns som om den här veckan har innehållit så många flygande bollar av olika storlekar att min stressnivå (som tål en hel del) fått sig en liten smäll. Men efter idag känns det som om allting fallit på sin plats och jag kan andas ut. Det är mycket som händer just nu och det gör ju en såklart glad, samtidigt som det ibland känns om om mitt huvud sprängs av information. Men nu har vi i alla fall ett datum på när köpet för lägenheten ska göras och när köpet för huset ska göras. Fint.

Ser så mycket fram emot att renovera (inga superstora saker), flytta in och börja vårt nya kapitel. Efter alla papper är skrivna ska jag dela med mig mer om huset här. Lovar. Kan i alla fall berätta vart vi ska flytta. Vi ska flytta till Tammelund, en liten ö sju kilometer österut ifrån var vi bor nu. Tror det blir kalas. En framtida öbo här hej. Jeans härifrån (affiliatelänk). Och en annan framtida öbo. Tänk att det är i vårt nya hus lilla B kommer att växa upp. Fint.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *