Random

Såld

I fredags sålde vi lägenheten. Fort gick det i och med att den släpptes på söndagen. Inte ens fem dagar tog det. Sånt tycker man ju om som säljare. Särskilt när man gått och fixat ett hus som man vill close down. Men efter att vi skrivit på avtalet kändes det så sorgligt. Kände mig hemsk mot vår lägenhet. Hej emotionell människa här hej. Tror såklart det blir bra när man väl flyttat och börjat om på en ny kula i sitt nya hem. Kanske det är normalt att känna så för ett hem man haft fyra lyckliga år i. Skrev ju att jag var ledsen när vi bytte bil förra hösten, av dåligt samvete mot gamla bilen. Så kanske inte så konstigt om jag känner samma för vårt fantastiska hem.

Annars känns det som om min tallrik är så full just nu. Lite för mycket av allt. Som om hjärnan inte alltid hänger med. Utöver det så verkar det som att mitt barn är det enda barnet i min mammagrupp som inte sover hela nätter. Han vaknar fortfarande åtminstone tre gånger per natt och då har vi helt slutat med nattmat för en månad sen. Jaja. Antar att det händer för mycket i hans huvud för att fixa att sova igenom en hel natt. Han kan ju nästan springa och då är han bara tio månader gammal. Tycker ändå att det känns helt ok med några snabba uppvak. Känner inte att det tär på mig. Hade inte förväntat mig något annat än oregelbunden sömn de första åren med barn.

I fredags åkte Niki till Korpo över helgen för att hugga ner träd. Jag och Björnen fick därför en hel helg ensamma hemma. Efter att B somnat för kvällen drack jag ett glas skumpa i badkaret med hårmask för att fira bostadsförsäljningen. På lördagen hängde vi utomhus hela dagen. Fick sällskap i parken av. Ylva och Sabbe. Mys.

Jag började ju jobba förra veckan och har min andra jobbdag när ni läser det här (egentligen tredje). Det har gått bra även om det ganska snabbt blev tydligt att det som led mest av min jobbstart var den här bloggen. Ska försöka hitta en rutin i att jobba 40%, vara hemma med en bebis och ha en liten blogg. Blir nog bra när jag fått ordning på saken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *