Funderingar

Att börja jobba igen

Imorgon ska jag börja jobba igen. Första gången sedan oktober förra året som jag ska gå till kontoret. Känns lite konstigt ärligt talat. Men tror det blir bra. Det är ändå bara en dag i veckan som jag kommer att vara fysiskt på plats. Det innebär även att Björnie från och med imorgon ska spendera varje tisdag tillsammans med sin farmor. Tror det kommer bli superkul för Björnen att få hänga med sin roliga granny, hitta på massa skojigt och lära sig tyska på köpet. Hur bra?

Så nu jag håller på att packa skötväskan med ombyten, blöjor, klämmisar och annat som man kan behöva. Vi har även lägenhetsvisningar här hela dagen morgon så får inte lämna ett kaos efter oss. Lite som ett livstest hela grejen att ta sig ut på morgonen, se representabel ut (ska ändå jobba), lämna ett rent hem efter sig och lyckas få med sig alla Björnens saker. Tur att man är producent till utbildningen. Puh. Ler lite åt mig själv när jag tänker på blogginlägget gravida Lina skrev för ett år sedan där jag undrade om skötväska är något man verkligen behöver? Då tänkte jag att man kanske bara kan slänga in en blöja i sin vanliga handväska (förstod inte vad mer man skulle behöva). Ja du, gravida Lina. Som svar här från den otroligt erfarna Lina (skämt åsido) så behöver själva väskan inte vara specifikt tillverkad för att vara en skötväska. Men däremot är det jäkla bra att ha en väska dedikerad till att följa med bebisen var bebisen än går oavsett vem det är som är ansvarig. Då blir det lite enklare att alltid ha med sig allt som man behöver (man behöver mer än blöjor). Nu vet du det Lina 2019.

När jag läser mina frågor så här i efterhand kan jag även konstatera att det enda jag inte skaffade på listan var en blöjhink (slänger soporna ofta istället) och en babykudde. Yes.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *