Random

Mitt i veckan

Hejsan alla onsdagsfirare. Hoppas ni överlevt gårdagens superostiga inlägg. Hehe. Kände nästan att jag gick lite för långt in på det personliga planet där. Jaja. Inga mer relationsfunderingar här framöver. Tänker jag.

Igår firade vi i alla fall två år som gifta. Först hade vi tänkt gå ut och äta middag men efter lite om och men bestämde vi oss för att stanna hemma. Bernie är inne i ett språng just nu och de senaste nätterna har han varit jättearg varje gång han vaknat. Något vi varken vill utsätta en restaurang eller en barnvakt för. Istället besökte vi Hagnäs hall, köpte massa ost och charkisar och vin från alko. Sen åt vi charkbricka och drack rödpang hemma istället medan Björnen glatt sov i sin säng. Han till och med firade lite med oss genom att endast vakna en ena gång under natten. Tack för den presenten.

Idag har jag haft sex vänner och deras barn här på besök hemma hos oss. Sammanlagt fjorton människor varav hälften räknas som väldigt små människor (tre månader-ett år+). Roligt när ens barn som knappt sett andra barn under coronavåren nu får upptäcka att det finns fler av samma vara som dom själva. Roligt för oss vuxna också att få prata av oss om allt sånt där som man gärna pratar om med andra föräldrar. Sådant som man kanske inte direkt tar upp med sina dinkis-vänner (double income, no kids).

Skulle även gått på en lägenhetsvisning idag efter barnbesöket men det flyttades fram tills imorgon istället. Inte direkt förvånad över den saken. Majoriteten av mäklarna i den här stan skulle behöva gå en grundkurs i försäljning. Otroligt hur dåliga sales skills dom har. Häromdagen lämnade jag ett ringbud, för att få ett automatiskt mail mer än ett dygn senare som förklarade att jag ska ringa dom. Ringer tre gånger, ingen svarar. Skickar whatsapp, får till slut svar. Hen ska ringa mig. Hen ringer aldrig. Jag ringer istället. Hen är besvärad över att behöva hitta en tid med mig. Hittar till slut en tid och jag känner mig skyldig för att jag tar den så otroligt upptagna människans tid. Två andra mäklare har aldrig återkommit på mina visningsförfrågningar. Byt jobb tänker jag.

Nu ska jag kika på Morden i Sandhamn på TV4. Ingen jättebra serie direkt, men med fina miljöer.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *