Helsingfors

Senatstorget

Här har ni fått kika på en trött bild på mig och en coronaklinik varje gång ni besökt den här bloggen. Tänka sig som det kan gå. Min förra vecka var ganska tung och kämpig och bloggen fick lida lite. Det blir långa dagar när familjens yngsta person är sjuk.

När Niki kommit hem på kvällarna har jag därför känt att jag har behövt göra lite annat än att hänga innanför lägenhetens väggar. Har då passat på att träffa vänner på stan. Fått andas lite. I torsdags mötte jag upp Jonski på senatstorget som är som ni säkert vet numera är en enda stor uteservering. Mycket bra koncept. Solen sken och terrassen var full av glada firare. Tycker att dom gjort det bra med alla blommor och parasoll. Mitt hemlands flagga kunde man även spana in där den bor på Ambassadens takKvällens sällskap var denna fagra donna. Nu när hon pausat sin blogg får ni spana på henne här istället. Åt en standard burgare från Bites. Kanske stans bästa burgare?Sen satt vi i solen, drack drinks och pratade Medan andra sov under en stolSå fint med alla blommor!Vid tiotiden gled jag hem igen efter att ha fått tillbaka massa energi. Bra kväll på stan.

Nu vakande min bebis som är pigg och glad igen. Woop. Återkommer med mera liveri senare.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *