Bernie

Coronatest


Min bebis har åkt på en flunssa (finlandssvenska för typ ordentlig förkylning). En sådan med 39 graders feber, hosta, snor och rosslade andning. Usch. Som tur har febern gett med sig och coronatestet var negativt. Men nätterna just nu är långa och dagarna är fyllda med en liten person som vill vara nära nära. Inte lätt att vara liten och sjuk inte.

Själva Corona-testet var ingen höjdare för en bebis att ta. Jag fick vänta ute i bilen medan Niki vandrade in genom tunneln vid Dals sjukhus med B och togs emot av en dam i rymdkläder. Ut kom Niki femton minuter senare med en trött och väldigt gråtig bebis.

Hur som lilla B var lite bättre idag. Hoppas att han är ännu piggare imorgon.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *