Random

Lite om allt

Jag och Bernie är i Ingå och hänger med min familj. Nu när Bernie är feberfri och frisk (okej, lite snorig ännu) vågade vi oss på att umgås med andra igen. Bernie trivs verkligen här på landet och extra mycket när det finns så många som så uppenbart gillar honom. Som leker, matar, byter och pratar med honom. Succé. Bernie är min familjs första bebistillskott och då är man lite extra intressant. På Nikis sida har han redan elva kusiner varav två (tre med B) föddes förra året, så där är han kanske mer bara ytterligare en bebis. Hehe.

För min del är det också så skönt att både få hjälp och vuxet sällskap. När jag varje morgon får gå tillbaka till sängen och sova vidare när någon av mina föräldrar vaknar, eller att få god mat och roligt sällskap på kvällarna. Bara såna saker är mys. Förra veckan blev det även klart att Niki äntligen ska ha semester i två veckor. Något som gjorde mig glad. Som jag tjatat på den mannen om semester. Men nu så! Tanken är att åka till Korpo och bara ta det lugnt en stund. Niki behöver verkligen koppla av och vad är inte ett bättre ställe för det än att vara ensamma på en ö?

Nu är det dessutom augusti. Den här månaden kommer mitt barn bli nio månader gammalt och jag kommer att börja med något så lukrativt som vårdledighet. Ska  även börja jobba så småningom men kom på häromdagen att jag kanske borde berätta det för mitt jobb också. Bra Lina. Har ju bara berättat det här på bloggen och det lär ju knappast mina kollegor och chefer läsa. Sån är jag.

Vi skulle även haft Bernies namnfest den här sommaren eftersom den ställdes in i våras när den egentligen skulle hållits. Men här är vi nu i augusti och någon namnfest har vi ännu inte haft. Att få ihop en sådan har visat sig vara svårare än svårt. Så många människors scheman ska det klaffa med och så många av dessa bor inte i landet. Till slut fick vi som förslag att vi borde ha det i slutet av september eller oktober men då kom vi på att vi lika gärna kan skita i det helt och ta ett namnparty tillsammans med ettårskalas i november. Slå på lite större trumma då helt enkelt. Bernie, eller Bernard som han egentligen heter ska ändå inte döpas och bli en del av den kristna församlingen så det spelar ju egentligen ingen roll.

Skulle även haft min Varpanaiset i våras och den fick också ställas in. Så även den ska få ett nytt datum och för den tänker jag september. Vi ska se, vi ska se.
Nu har jag pratat strunt här en stund. Så som man ska med en blogg men som jag varit lite dålig på den senaste tiden. Hej så länge.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *