Random

Kompishelg i Borgå skärgård

I fredags eftermiddag packade vi bilen full för att åka österut. Jag hade klänning på mig dagen till ära. Efter en timmes bilresa var vi framme på Veronikas landeställe var vi skulle spendera helgen med Veronika, Rici och tvillingarna. Rici är Nikis bästa vän och skojigt nog fick vi barn med åtta dagars mellanrum. Vi fick B den 20.11 och Rici och Veronikas tvillingar föddes 28.11. Ganska bra jobbat av oss kan man tycka. BFF. När vi kom fram regnade det massor men efter någon timme klarnade det upp lite och vi kunde grilla. Det bjöds på biff, rödbetor med getost, bönor och kryddsmör. Allt producerat på den ekologiska granngården bredvid. Superdupergott. Vi satt uppe till midnatt och pratade ikapp. Vi hade inte sett varandra på hela sommaren och hade en del att ta igen. Det blev lördag och alla våra åtta månaders bebisar var vakna och körde full show på terrassen. Lilla Bernard med vår gudson och B:s framtida bästis RasmusHär har vi alla tre. Bernie, Ronja och Rasmus.Ja, jag är den där mamman som älskar att klä min son i leopard. Yes. Leggings 9.99€ (reklamlänk)Till lunch bakade Veronika pizzor. Otroligt nog hade dom en äkta vedeldad pizzaugn i trädgården. Bra koncept. På ettermiddagen tog vi en promenad. Alla i bärselar utom jag då. Vi har ju bara ett barn. Hehe. Plockade hallon som vi matade bebisarna med. Mot kvällskvisten poppade vi en flaska champagne.Och när alla barn sov lagade vi hamburgare med kött från gården bredvid. Blev kanske en av de bättre burgarna man ätit i livet. Nam. Skål för en av sommarens bästa helger! Tack för det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *