Landet

Kantarellpizza och sommarblommor

Det händer inte så mycket här i Ingå i julitider. Vi hänger, läser, lyssnar på sommarprat, pusslar och leker med B. På kvällarna äter vi god mat, spelar spel och kvällsdoppar oss. Idag ska jag åka in till stan för en natt innan jag och min lilla familj ska till Borgå skärgård över helgen för att hänga med tvillingarna och deras föräldrar. Vi har knappt setts på hela sommaren så det ska bli kul med tre åtta månaders bebisar under ett och samma tak. Hehe. Häromkvällen åt vi kantarellpizzaMed vit botten och buffalomozzarella. Nam. Älskar att den här årstiden alltid för med sig gratis blommorVår granne Stina plockade den här lilla buketten till min pappa. Krasse är nog något som måste läggas på odlalistan för nästa sommar. Mina föräldrar med sitt första barnbarn. Bernie är pop här. När kantarellpizzan kom ut ur ugnen fick den marinerad ruccola på toppen. Sjukt bra kombo. Igår tog mamma, jag och B svöängen till Ekenäs på utflykt. Råkade träffa båda Bernies fastrar på gågatan och två av Bernies kusiner. En stund senare gick vi in i mina kusinbarn. Liten värld vi lever i. Avslutar kvällarna med ett dopp. Just nu är det i och för sig bara 15 grader i vattnet. Brrrr…

Jag har egentligen massa på min lista som jag tänk att blogga om. Bland annat alla sommarprat jag lyssnat på, en del recept och några boktips men jag har inte riktigt hunnit med. Min bebis är lite av en klängis för tillfället. Dock en glad sådan. Men datorn, den låter han inte mig ha ifred. Nytt försök senare 😀

Nu ska jag packa bilen. Dags för lite Helsingfors.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *