Korpo,  Landet

Helgen

Hallå! Ny vecka och min korta lilla bloggsemester är över.
Nu är jag tillbaka med ett väldigt långt inlägg med bilder från helgen. I fredags vaknade jag upp i Ingå och åt gröt med smultron till frukost. Kanske somrigaste frukosten som finns?Bernie hängde i min systers knä medan hon skrev en bok om honom. Björnens bok. På kvällen kom Niki ut och kramade sin valpSen åt vi middag ihop hela familjen. En storasyster och en lillasysterVattenmelon, fetaost och mynta är det bästa grilltillbehöret jag vet. Så fräscht. Mamma och syster var glada.

Lördag:
Ny dag och vi åkte till Korpo. Min syster hängde även på för att testa på Korpoliv för första gången. Några timmar i bilen, två färjor och en kort tur med båt så är man framme. Hääär!Båda Nikis helsyskon med familjer var också på holmen. Tror det var första gången någonsin vi alla var där samtidigt? Sån mys.Niki, Andu, Johanna, Hanna och Linda Åt middag utomhus. Började med vodkapasta som förrätt. Lite som om vi skulle vara italienare. En svägis!Fisk till huvudrätt. Nam. Dagen efter åkte Nikis bror med familj hem och kvar var Hanna och Andu med tre barn och vi då. Bernie och Bernies andra 2019 kusin Viggo. Hur gulliga?Björnen blev åtta månader gammal igår. En riktig poolkille. På kvällen grillade Niki hamburgare Och jag hade klänning på mig! Insåg att Nikis jacka som han alltid har på sig när han är här (hans mammas från 80-talet) matchade Bernies pool. Haha! En till svägis!Och min storasyster.

En väldigt livlig och rolig helg här på holmen med mååååånga barn och mycket action. Kul att Bernie fick mysa lite med alla sina kusiner för några dagar och att min syster äntligen fick uppleva holmen. Nu ska vi börja packa ihop oss för att köra tillbaka till Ingå. Tjingeling.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *