Landet

Semesterlunken

Torsdag morgon och B bestämde sig för att 6:30 var en lämplig tid att börja dagen. En av de få trevliga sakerna med att vakna supertidigt efter en ganska hård natt (någon halvsov hela natten igenom) är att mornarna här är så himla vackra. Så vi två iklädda pyjamas tog och inspekterade morgonhavet från badbryggan. Så småningom vaknade Bernies morfar och tog över ansvaret över den lilla killen medan jag fick sova vidare en stund. Lyx. När alla var vakna och dagens första sovstund var avklarad blev det poolparty på gräsmattan. Min pappa oljade alla terasser och trämöbler så vi fick hålla oss borta från de nymålade områdena. Gräsmatta med B är dock ingen supersucceé eftersom han gör allt han kan för att få äta gräs. Pool går helt ok men har man honom på en filt så racertaxar han därifrån på en sekund. Men ja, här kämpade vi lite med pool.Kul för B att hans morföräldrar är så roliga och soliga. Lättstekte bananpannkakor som mellis till Björnen. Mycket uppskattat. På kvällen åt vi middag på gräsmattan och min faster kikade förbi. Sen pusslade vi klart pusslet tillsammans. Poff sa det så var det klart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *