Landet

Garden girl

Tillbaka sex mil västerut igen. Vilket är himla trevligt eftersom sommarvärmen även återkommit till landet. Jihu. Körde hit ut idag när lilla B skulle sova dagens första nap. Mycket passligt (som finlandssvenskarna säger). Har badat, umgåtts med min familj, solat, lekt med B, ätit pasta i solen med ett glas vitt och plockat blommor i trädgården. Lite som om jag skulle ha semester. Fint ju.

Nu är mina päron och min syster iväg på en middag hos vänner och jag och björnen (som sover) är ensamma kvar här. Tänker dra fram ett pussel som ligger halvfärdigt ovanför min garderob och lyssna på en ljudbok. Plöjer igenom hela Sofie Sarenbrants deckarserie om Emma Sköld. En serie som började mjäääääää men tog fart i bok tre. Nu är jag fast. Ser ni den där svarta stolpen som dykt upp brevid terrassen? Det är en soluppvärmd utedusch som min pappa installerade för någon vecka sedan. Magisk uppfinning.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *