Random

Måndagslivet

Började morgonen med frukost på Ipi med Y och S. Vi åt gröt, drack kaffe och pratade ikapp oss. Lilla B sov i vagnen bredvid så jag kunde passa på att ta det lite lugnt jag med. Vid ett kom en mäklare hem till oss för att titta på vår lägenhet. Jag har träffat många mäklare det senaste året och många gånger har jag undrat hur dessa personer ens kan jobba med människor och försäljning. Personer som knappt sagt ett ord, varit sena, ofräscha, dåligt pålästa, oengagerade, tagit dåliga bilder, visat lägenheter med tomma ölbrukar, lukt av död och aldrig hört av sig efteråt. Här hade vi något helt annat. En mäklare med passion, engagemang, statistik i ryggen och en ordentlig plan. Jobbet var hennes. Enkelt beslut.

Jag och Niki pratade även igenom lägenheten vi lagt bud på och bestämde att vi hoppar av budgivningen. Vi gillade lägenheten men området i sig bekymrar oss så pass mycket att vi kände att det inte var rätt. Så vi lät den gå.

När det kommer till vår lägenhet skulle vi kanske helst köpa före vi säljer, samtidigt känns det lite som en ”hönan-och-ägget-grej”. Man vet inte vad som är bäst att börja med. Sälja först köpa sen, köpa först, sälja sen. Jaja, svårt.

När vår mäklarstjärna lämnat kom Y och S till oss på måndagshäng (dom satt tydligen utanför och väntade, haha). Fortsatte snacka ikapp oss om sånt som v inte hann med under frukosten.

Nu sover Björnen, Niki är på AW med sitt jobb och jag kikar på The English Game på Netflix. Bra kväll.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *