Random

Att sälja sitt hem

Hej från stan. Här är vi och har fixa-i-vår-lägenhet-helg. Har slipat och vaxat våra bänkskivor i köket och och Niki har förnyat silikonlisterna i duschen. Annars har vi rensat ut massor och städat. Vi har en mäklare här imorgon (nummer två) för att kika på vår lägenhet och då det känns bra att ha ett organiserat hem även om det inte är någon visning det handlar om. Vi har tänkt sälja vår lägenhet så småningom och även om det inte är bråttom så känns det som vi vill ta tag i projektet. I alla fall börja med att hitta en mäklare som känns rätt för oss och vårt hem.

Vi köpte lägenheten i slutet av 2016 och skulle gärna fortsätta bo här om inte vår tvåa på 61 kvadrat börjar bli lite liten. Blir lite ledsen av tanken på att bo någon annanstans än vårt härliga 30-tals hus på Tredje Linjen. Men så småningom skulle vi vilja ha ett rum till och gärna också en balkong.

La faktiskt bud på en lägenhet häromdagen men blev överbudade direkt efter, och vi har än så länge inte lagt något nytt bud. Vi försöker komma fram till hur vi vill göra. Vad säger magen? Dessutom är vår bankdam på semester och då blev lånebiten lite jobbigare att få till stånd. Måste gå via vanliga kundtjänsten och den kötiden har den här veckan varit 1,5h+. Gosh. Känns ändå som att vi vill ha banken med på noterna innan vi går helt bananas. Ska se vad som händer imorgon.

HELT ANNAN GREJ! Jag såg Eurovison-filmen igår på Netflix och ÄLSKADE den. Rachel McAdams är sedan år tillbaka min absoluta favoritskådis och nu kände jag bara att jag älskade henne ännu mer. Hur det nu var möjligt? Nej men fy fan vad bra dom har fångat hela Eurovison-spektaklet i all sin glans. Skrattade högt så många gånger och fick se om flera scener efteråt bara för att de var så bra. Dessutom tog det mig en evighet att förstår att Ryssen är samma kille som Matthew i Downton Abbey. Otroligt roliigt. Volcaaaaano maaaaaaan!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.