Random

Ingådagar

Snart en vecka här i Ingå och dagarna rullar på. Lilla B har blivit lite gladare igen vilket gör att energinivån går upp och så även kreativiteten. Nätterna är ännu lite av det tyngre slaget men överlag har han återgått till att vara ganska solig när han är vaken och sånt gör mig lycklig i själen. Man blir ju glad när ens favorit är glad. Lite rödpang med familjen på kvällskvisten är också bra för själen. Bara så att ni vet. Plockade även fram mina och mina syskons gamla Osh kosh från en tavla. Slitna hängslen måste lilla B också få ha på sig. Även om hans moster shoppat splitternya Osh Kosh till honom i USABernies moster som numera bor i Oslo (tidigare San Fransisco)Terrassen har fått galler och grindar. Här kan man stå och spana när morfar klipper gräset. Rallarrosor på salladen är alltid lika dekorativt. Ni vet de rosa blommorna som just nu växer överallt, ätbara och perfekta att toppa salladen med. Tips. Landekvällar med middagar och familjesällskap Smultron och blåbär kan man ha på allt. Gjorde minimala matlådor till B och frös in. Kokade kycklngfiléstrimlor i kokosmjölk och kokade även batat till. Idén kommer från min kompis Ellen. La dock till en klick smör och lite parmesan. Gjorde succé. Har nu börjat frångå barnmatsburkarna och börjat ge riktig mat och han äter 200 gånger bättre. Woop.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *