Landet

Efter karantänen

Mina föräldrars karantänliv är över och vi får äntligen umgås igen. I och med att Lilla B inte sett sina morföräldrar sedan februari kunde man ju tänka sig att B skulle vara lite blyg, men icke. B är mer som en retriever än en Border Collie. Han älskar livet med mormor och morfar som leker, promenerar och matar honom. Varje gång dom ser varandra efter en sovstund skiner B upp av lycka. Så att få hänga med sina morföräldrar verkar än så länge få 10/10 poäng. Dom är roliga dom där två tycker lilla B. Morfar har dessutom säkrat terrassen så att kamikazebebin inte kan fly. Andra vänner har dykt upp efter att huggisarna lämnat. Som tur är snokarna mer ofarliga än de sicksackade släktingarna. I morfars famn mår man bra även om man inte kan sitta still mer än några sekunder i taget. Björnens sovskola har gått lite åt helvete. Det är lite så det här med att ha barn. Ibland går man ett steg framåt och när man väl fått kläm på det går man två steg bakåt. Jaja. Så är det med den saken. Men här åt vi i alla fall pizza och drack rödpang efter B somnat för natten. Puuuh. Jordgubbar med grädde och socker är ett starkt sommartecken. Så även sommarstormen utanför fönstret.

Tjingeling.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *