Random

Ett hej

Fredagshälsning! Vaknade upp 6:30 av kokainkaninen i spjälsängen bredvid som ville starta upp morgonens party. Bestämde mig för att ge min man lite sovmorgon och tog därför med lilla B ut till vardagsrummet så att hans pappa fick sova vidare. Niki går alltid annars upp med B men idag kändes det som hans tur att få vakna av sig själv. Jag har haft livets socialaste vecka och känner mig lite slut som artist även om det varit världens roligaste vecka. Men tänker att jag har hela helgen på mg att sova ut. Idag ska jag och B åka ut till Ingå för att hälsa på mina föräldrar som jag inte sett sedan februari. Ska bli så kul att se dom. Om en vecka kommer även min syster hit (Från Norge) och det ser jag också fram emot. Woop.

Nu ska den här lilla familjen gå på en privat lägenhetsvisning sen är det Ingå som gäller. Ha en fin fredag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *