Helsingfors

Två kvällar

MÅNDAG:

I måndagskväll kom Jonski hem till oss. Vi hade precis kommit hem från holmen och jag öppnade dörren nyduschad och halvnaken, så som man gör när en bästa vän ska hälsa på en måndagskväll och man varit lite tidsoptimistisk. Men ingen skada skedd. En stund senare hade jag fönat hår, lite rosé i glaset och leopardkjol på. Redo att göra Berghäll en måndagskväll. Så vi skotrade till andra ändan av Berghäll Harju8. Ett av stans absolut bästa ställen. Alltid så fint och grönt både ute och inne.Sen drack vi apperol och pratade och pratade och pratade. Första gången på länge bara vi två sågs utan barn eller annat sällskap. Att få tiden och hjärnkapaciteten (inga barn) till att få bara vara vi två tillsammans när vi är som bäst. Gick även vidare till Panema och fortsatte hänget sent innan vi delade på en pizza och åkte hem. Behövde verkligen den här kvällen med den här kvinnan. Fan vad vänskap är fint.

TISDAG:
Ny kväll och mera vänner på ingång. Lagade en bollo som stod och puttrade i fyra timmar i väntan på kvällens damer. Nämligen dom här kvinnorna! Hej Fanny, Sandis, Pio, Linn och Sonja. Ni är bäst. Till efterrätt hade Fanny bakat morotskaka som var superdupergod. På tal om Fanny så har hon ett matkonto på Instagram som är fantastiskt. In och följ vettja. Livets.salt

Nu är det onsdag och jag och Björnen ska rulla till Nikis jobb och provköra ett nytt fordon. Hej så länge!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *