Helsingfors

Kompistorsdag

Började förmiddagen med att promenera med Björnen till Kronohagen. Björnen sov och eftersom han hade haft en dålig natt ville jag att han skulle sova så länge som möjligt. Så att han skulle bli solig och sprallig. Passade därför på att köpa med mig lunch från det Tyska Cafét CafeLOV på Mariegatan. Satt utanför och väntade medan min sallad tillagades. Sen promenerade jag ner mot havet och Tjärholmen Där min vän Ellen och hennes åttamånders bebis August väntade. Vi la ut min picknickduk på gräsmattan under ett gäng träd och åt lunch och försökte få våra bebisar att förstå konceptet ”andra bebisar”. Vi turades även om att vakta beebs så att den andra kunde gå och simma. Lite busig känsla när man simmar mitt i stan. Den här busen höll sig inte på filten. Stackars Ellen fick jaga efter honom när det var min tur att simma. Ingen stillasittande person den där B. På eftermiddagen promenerade jag och Björnen hem. Jag duschade och bytte om, stoppade tillbaka Björnen i vagnen och gick till… Skatudden på dejt med mina citysvägisar Linda….…..och Hanna. Niki kom förbi, tog snällt några bilder på oss..….och tog sen med sig Björnen hem. Så att jag fick hänga med de här två utan bebis. I början var det ganska tomt men så småningom fylldes stället på ordentligt. Vi drack skumpa i coupeglas. Äntligen har Holiday fattat att man inte kan dricka vin i vattenglas. Tog bara några år för dom att komma på 🙂Åt massa småplock som Hanna beställde inSen kom min svärmor på dejt med Hanna och jag och Linda hängde kvar en stund, innan jag åkte vidare för att träffa..Sabina och Ylva på Birigitta vid Eirastranden. Drack lite mer skumpa. Rosa sådan.Skålade, pratade och skrattade.  Och drack i kors så där som man gjorde 2007. Solen gick ner men värmen höll i sig. Nästan tropiskt. Lyssnade även på lite roliga grejer som någon skickat till Ylva och skrattade. Hade verkligen världens mysigaste kväll. Åkte hem till Berghäll vid midnatt och kände mig som en ny människa. Fint.

6 Comments

  • E

    Hej, har länge läst din blogg via Feedly och nu slutade uppdateringarna rulla in. Alla andra bloggar jag läser med Feedly funkar som normalt. Har du någon aning om vad som kan tänkas orsaka detta? Eller kanske har du en lösning på lager? Trodde först du hade tagit ett sjudagars blogguppehåll då inget kommit in efter den 19:e ?

    • Lina

      Hej E! Jag har länge haft problem med min RSS-feed. Ibland lyckas jag rätta till problemet och ibland vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det. Bloglovin går det inte alls med medan Sevendays-plattformen inte verkar ha något problem med min feed alls. Har nu skrivit till supporten för mitt WP-tema och frågat om hjälp. Hoppas att få ett slut på det här eftersom det är så otroligt störande. Hehe. TACK för att du uppmärksammade mig. Hade ingen aning om att Feedly nu också slutat tycka om min RSS. Teknik……

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *