Landet

Föräldrar på ingång

Igår storstädade vi Ingåhuset och fixade fint i trädgården. Imorgon kommer nämligen mina föräldrar hit från Sverige. Som fastighetsägare har dom sedan 15.6 rätt att ta sig in i landet, till skillnad från reglerna tidigare i år. Så nu är dom äntligen på väg och ska karantäna några dagar först innan vi kan ses. Lilla B har inte träffat sina morföräldrar sedan februari och det har hänt en hel del sedan dess. Han blev sju månader gammal i förrgår (ska skriva ett inlägg om det imorgon) och numera är han en aktiv liten pojke jämfört med den ryggliggande bebis dom såg i vintras. Tills det att vi kan ses igen ska vi bo i stan och även passa på att ta en svängom till Korpo i helgen för sol och bad. Sommarvädret med denna ovanliga junivärme gör att en holme i yttre skärgården känns mer lockande än en svettig lägenhet mitt i stan. Ett rent Ingåhem. Och blommor på terrassenIgårkväll försvann även algerna som invaderat de senaste dagarna. Äntligen blev vattnet klart igen. Då ska man passa på!

4 Comments

 • Smul

  Ååå äntligen får ni ses!! <3 Ja alltså R och jag har ju bokat en hotellnatt i stan nästa helg då det ska vara 28 grader ? men AC ändå, mmm.

  • Lina

   Gud vad mys med hotellnatt ändå. Där finns det ju verkligen ac. Tror det blir en ljuvlig dateNIGHT❤️

 • Ella

  Hej, å vad kul att de äntligen får resa in till Finland!
  Men några dagars karantän – trodde det var 14 dagar som gällde..?
  Trevlig sommar!

  • Lina

   Hallå. Jo, precis. 14 dagar är det som gäller. Det är jag som uttryckte mig lite luddigt. Av den anledningen bor vi inte där under den tiden 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *