Random

Ekenäs

I lördags tog vi en sväng in till metropolen Ekenäs för att fika och spana på folk. Ekenäs är Västra Nylands gulligaste stad och förtjänar alltid några årliga besök. Den här gången glömde vi detaljen att det var midsommardagen och att allt var stängt förutom några små restauranger och cafeér. Tur för oss så var cafét i Gamla stan som jag älskar öppet. Mysiga trädgårdscafén har något magsikt över sig. Dessutom är det ett lite extra vinnande koncept när man har en bebis som behöver bo i skugga. Även om mycket var stängt var staden full med liv. Många soliga firare var på lunch i hamnenVi promernade igenom staden några varv. Ska återkomma hit om några veckor med min mamma när alla små söta butiker är öppna. Mamma tycker att det är lika kul som jag att besöka butik efter butik, medan min man och pappa är måttligt roade. Tänker att mamma, jag och Björnen gör en Ekenäsutflykt när deras karantän är över i början av juli. Café gamla stan är så fint. Är ni i krokarna måste ni göra ett besök.Har varit här många gånger med min familj genom åren. Jag drack en blodapelsinlemonad och åt en morotskaka.Sen promenerade vi igenom Gamla stan tillbaka till bilen och åkte hem igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.