Random

Midsommar 2020

Årets midsommar firades med våra grannar. Precis efter jag skrivit att vi firar ensamma i Ingå i år (eftersom vi inte riktigt orkade med party) styrde vi upp midsommarfirande med grannarna Kocka och Stina. Livets bästa grannar. Har skrivit om dom här två pärlorna tidigare, att de är mer familj än bara grannar. Så vi fyra + Bernie ordnade en riktig midsommarmiddag i deras trädgård. Här har vi dom (och lilla B i en bur)Babybur är en otroligt bra uppfinning. Utan den hade vi fått dra ut honom ur diverse buskar varannan minut. Mina kusiner har också bott i den här, och min kusins barn. Vinnande koncept. Midsommaeförrätt a la Kocka. Huvudrätten bestod av massa olika grillisar plus nypotatis, sallad och rödpang!Till efterrätt hade Stinis bakat en pavlova. Vi sju la vi Björnen i vagnen och vi alla turades om att gå med honom när han vaknade och vägrade somna om. Rullade hem strax före midnatt och var så tacksamma och glada för att få ha dom här två i våra liv. En midsommarkvinna 23:30 i fredags.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *