Landet

Glad Midsommar

Godmorgon. Idag är det midsommar och vårt vanliga midsommarfirande i Sverige blev inte av i år. Istället satsar vi på världens lugnaste midsommar med bara vi tre här i Ingå. Ärligt talat känns det skönt. Funderade först på att ordna party. Det är trots allt sällan vi har huset för oss själva så här års, så man borde väl egentligen passa på. Men ingen av oss kände riktigt för att arrangera, fixa eller laga massa mat. Så istället bestämde vi oss för att skippa allt och bara hänga vi tre utan partygäster. Våra planer består av ett varmt terrasshäng, poolparty med Björnen, grillmat, iskallt vitt vin när Björnen sover och noll måsten. Kanske bästa beslutet någonsin.

Nästa år hoppas jag att Corona är ett minne blott och att vi kan fira midsommar i Sverige igen. Tills dess hänger vi här och det är ju inte så tokigt det heller. Ta hand om er idag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *