Random

Bästa veckodan

Nu är det fredag gott folk! För min del innebär det rosé med Y och S. Jag har inte träffat Sabbe i verkliga livet sedan i början av mars så det känns fantastiskt att få hänga med henne igen. Ylva firade jag valborg med, men det känns också som en evighet sedan. Fint att vara återförenade igen och att äntligen få dricka lite rosé tillsammans. Så många timmar på zoom som vi hängt med våra kaffekoppar och längtat efter just den här stunden.

Imorgon åker jag till Ingå med två av mina svägerskor för ett natt. Bara vi tre utan barn. Första gången sedan Bernie föddes som jag ska vara borta en hel natt ifrån honom (han stannar hemma med sin pappa). Skräckblandad förtjusning.

Ha en fin fredag hörrni!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *