Random

Att vara trött

Idag känner jag mig lite slut som artist. Trött, sliten, glåmig och inte nog med det så har jag dålig hårdag. Blä. Björnen håller på att få tänder och gråter därför ganska mycket på nätterna. Jättejobbigt för honom. Han har i vanliga fall ganska många uppvak per natt men då somnar han oftast om ganska snabbt igen. Nu gråter han och är olycklig och jag försöker trösta och lugna honom om och om igen. Han är framförallt olycklig nattetid medan på dagen är han glad. Tur det, stackarn.

Så ja, jag är lite trött och oläcker idag. Hade egentligen tänkt köra ut till Ingå för att fixa inför det kommande svägishänget på lördag (utan barn!) men jag orkade bara inte. Istället har jag helt nonchalant hängt hemma hela dagen. När lilla B vilar tittar jag på Netflix iklädd mjukiskläder och pimplar svenskt mörkrostat kaffe. Kan hända att jag inte ens går ut idag. Tänker att det är helt ok. Blev lycklig i själen när det började regna. Det skandinaviska dåliga vädersamvetet behövde det för att berättiga innesittandet. Jaja. Inte livets bästa dag, men skit samma. Det kommer flera.

4 Comments

 • Erica

  Har du testat med att ge värkmedicin om han har jätteont? Kanske han sover bättre då om nätterna.

  • Lina

   Sjukt nog kom jag på den tanken först igår. Skaffade med värkmedicin eftersom den jag tidigare köpt var i Ingå. Satte fram den i fall han skulle bli gråtig. Men så hade han typ världens bästa natt! Vaknade såklart för att äta men inget gråt! Sjukt. Men tack för tips. Rådgivningen sa dom att det bara är att leva med. Jaja. Hoppas han mår bättre!

 • Alexandra

  Tips att man också kan gnugga den flytande värkmedicinen på tandköttet där tanden är på kommande om man vill undvika att ge full dos värkmedicin.

  • Lina

   Tusen tack för tips. Köpte även ett fel som man gnider in i tandköttet. Oklart om det fungerar… 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.