Helg

Helgen

Helgen passerade i rekordfart. Poff sa det och så blev det måndag. Tänker att vi tar det från början.

Innan det blev helg hängde vi en hel del hemma jag och B. Hans senaste trick är att dra ner samtliga fårskinn från våra matstolar. Mycket nöjd när han lyckas. Min frukost var så svensk som en frukost kan vara. Polarbröd, kokt ägg och Kalles. Nam. På onsdagen  (har ju inget med helgen att göra, men ändå) träffade jag Sara, Fanny och Sonja i parken på lite AW. Det var himla fint att se de här tre och snacka skit om allt som hänt sedan vi senast sågs. Vilket var en evighet sedan. Bernie var också med en liten stund innan hans pappa hämtade hem honom. Så vi gör numera. Planerar hur, när och var vi rör oss så att Bernie inte behöver utsättas för allt för tråkiga saker för länge. Sen blev det fredag och jag hängde som sagt med Ylva och Sabina en helkväll.Drack gurk-GT och woltade hamburgare. Mycket gott. Rullade hem strax efter midnatt efter en kväll med mycket snack. Lördag morgon och jag skulle för första gången vara borta en hel natt från den här killen. Tog därför både fredagnatten och lördagmorgonen för att gosa lite extra med vår vilding. Vid tolv körde jag till Skatudden och hämtade upp Svägis 1: Hanna och därefter svägis 2: Linda från Kampen. Sen rullade vi ut mot Ingå för 24 timmars barnfritt dygn. Började vårt dygn med att äta lunch och dricka champagne på terrassen. Tre mycket nöjda svägisar!Sen fortsatte vi i samma anda hela dagen. Mot kvällskvisten eldade vi bastu, hoppade i havet, gjorde inpackningar, skrubbade kropparna och avslutade med sheetmasks. Efter SPA-sessionen blev det middag. Vi grillade laxpaket med sparris. Nybastade och fräscha. Sen satt vi uppe till midnatt innan det var dags att kasta in handduken och gå in till våra respektive sovrum för en hel natts sömn utan barn. Dagen efter vaknade vi alla runt niotiden (jag i desperat behov av min bröstpump), åt frukost, hängde på terrassen innan vi körde tillbaka in till stan och våra familjer. Så himla glad över att få ha spenderat det här dygnet med mina svägisar Hanna och Linda. Så tacksam över att ha de här damerna i mitt liv och att vi alltid har så roligt ihop. Mer svägisdygn i framtiden tack. Söndag kväll och Bernie tog en evighet på sig att somna. Han behövde maratonamma och vara näranära. Helt tydligt lite kränkt över att hans mamma försvunnit i 24 timmar. Avslutade helgen med Netflix dokumentär om Jeffrey Epstein. Ingen humörhöjare precis men klart sevärd.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *