Random

Grankulla

Den här tiden varje år ses vi med familjen hemma hos Nikis äldsta syster Malin i Grankulla. Malin och Patte har kanske södra Finlands soligaste trädgård och det tackar man inte nej till så här års. Fun fact: första gången jag träffade Nikis familj var det i början av juni 2014 på drinks på Kämp. Efter drinken åkte vi alla ut till Grankulla med taxi och åt middag i just den här trädgården. På sätt och vis var det här min resa med familjen G startade. Numera är den här skaran av ljuvliga typer min familj och jag är himla tacksam över att ha fått så många nya syskon (Niki har fyra stycken) och familjemedlemmar. På tal om familjemedlemmar så har vi här kusinprojektet 2019 på en och samma bild här. Bernie (november 2019) i mitten, Viggo till vänster (april 2019) och Matilda till höger (maj 2019). Lite kul med tre kusiner födda samma år. I bakgrunden om man kollar riktigt noga så ser vi även Nikis två äldsta syskons mamma Yrsa. Fantastisk kvinna som faktiskt läser den här bloggen dagligen. Så gulligt. Hej Yrsa!Med 25 grader och sol på en terrass mår man bra. Minsann!Patte (Malins man) grillade kött, sparris, majs och korv. Jag hade fixat en pastasallad och en kall bea. Vi la Bernie i vagnen vid sju för sin nattsömn. Sen sov han där i djungeln som en kung. Under tiden firade vi alla majbarn i familjen (finns förvånansvärt många) med tårta och presenter. (Texten innehåller affiliatelänkar)
Lite efter nio rullade vi hem. Tog tåget eftersom vi lämnade bilen hemma. Tyckte det var enklare att lägga B i vagnen och rulla hem än att knö in honom i babyskyddet när han redan sover. Jag hade som vanligt t-shirt och jeans. Min uniform numera. Köpte dom här jeansen (som verkar vara slut online) för några veckor sedan och har bott i dom sen dess. Finns i och för sig i ljusare version  som jag är lite sugen på. Trivs nämligen lite för bra i dessa. Kanske årets bästa klädköp? Behöver helt tydligt flera.

ELLER VITA ?? Vågar man det?
Sen rullade vi hem till vårt Berghäll. I en solnedgång. Slut på tisdag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *