Mat

Rabarbersaft

Hallå från en lugn söndag i Ingå. Tänkte slänga ut ett söndagstips. Har du ingenting att göra idag men är sugen på lite ”action” så skulle jag vilja rekommendera att laga rabarbersaft. Jag bloggade om recept på rabarbersaft för ett år sedan och det är så enkelt och så gott. Jag vet, laga saft låter ju lite jobbigt. Men jag tänker att alla ni som fått ett uppvaknande som superfixare under coronapandemin och gett er på alltifrån tapetsering till surdegar (måste testa!!) skulle tycka att det här var kul.

Rabarberssaft är ganska läckert att ha i kylskåpet. I fall att man får oväntat (eller väntat) besök. Jag brukar blanda ut min rabarbersaft med bubbelvatten som citronmeliss som en alkoholfri fördrink. Brukar uppskattas. Receptet hittar ni här.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *