Random

Citymåndag

Måndag morgon och vi är tillbaka i Helsingfors. Har program här i stan i några dagar så tänkte att vi lika gärna kan bo hemma. Dessutom är det skönt med lite miljömbyte. Idag ska lilla Bernie och jag till Rådgivningen på sexmånaders kontroll. Alltid lika kul att veta hur liten han ännu är.

Tänkte skoja till det lite och sminka mig, vilket jag inte gjort på en evighet. Senast jag sminkade mig insåg jag i hissen på väg till en vän att jag bara hade mascara på ena ögat. Sjukt snyggt. Som tur har jag jordens kortaste ögonfransar så det var ingen som märkte det. Några fördelar ska man väl ha när man inte vunnit på ögonfransgeneriet.

Annars är det skönt att vara tillbaka i stan. Förutom att alla restauranger är stängda känns allt nästan precis som vanligt? Eller är det bara jag?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *