Random

Helgen

Jaja. Här tänkte vi att vi skulle haft den produktiva fixa-i-trädgården-helgen. Men vädret har väl inte varit riktigt på vår sida för den typen av aktiviteter. Även om det ena stunden ser ut som ett perfekt väder för att lägga ner bryggan så står vi där fem minuter senare i fullt hagel och glada för att vi inte börjat ett långt utomhusprojekt. Så istället för att göra allt det där vi borde göra har vi mest hängt inomhus, pusslat och lekt med lilla B. Jag tänker att maj så småningom hinner rätta till sig och visa upp sitt vanliga soliga och varma jag som vi förväntar oss av årets femte månad.  Annars då? Jag och Lilla B hamnade på Husis förstasida i torsdags. Lite kul. Hade ingen aning att vår artikel ens skulle hamna i print. Niki var så söt och köpte två exemplar. Ett till mig och ett till Bernie. Bernie då? Han kan krypa, stå så här, sitta (lite rolig ställning, men ändå) och ta sig fram med säkra mål i sikte. Leksaker, det har han. Pussel och rödvin. Kanske en av de bättre kombinationer i livet. Särskilt när regnet öser ner utanför. Moi! Niki började sin lördagsgrillning när det var uppehåll.   Tre minuter efter den här bilden öste regnet ner igen. Han fick steka klart hamburgarna inomhus.

Mitt i natten bestämde sig Bernie för att det var morgon. Så vi var vakna han och jag mellan 03:00 och 04.30. Enda fördelen med den stunden var att jag tog den här bilden. Ljuset innan solen går upp. Kanske det var det lilla B ville säga. Kolla in ljuset!

8 Comments

 • Maria

  Sista bilden är ju helt otrolig!!

  Roligt med hur sjukt stor skillnad bebisar kan ha i utveckligen, vår E som föddes då några dagar innan B har liksom just lär sig att vända sig och är tusen ljusår ifrån att ens åla ? men i långa loppet blir de väl bra medborgare allihopa haha

  • Lina

   Tack! Något positivt med att vara vaken mitt i natten 😀

   Så är det. Är med i en grupp på FB för novembermammor och där ser man verkligen hur olika alla bebisar gör allt. Vissa är snabbare i något stadie medan långsammare i något annat. Både jag och min man var enligt våra mammor väldigt tidiga med just det motoriska så antar att det kommer därifrån. Men ibland önskar jag att han kunde ta det lite lugnare med yogan. Just nu går nätterna ut på att brotta ner honom när han maniskt står upp på alla fyra och gungar och gråter (sover otroligt dåligt av den anledningen). Tror han ”sover” när han gör det så han blir liksom lite olycklig när han inte fattar vad som händer.

   Vänta bara vips så är E på alla fyra och gungar han med. Sen kanske han är tidig med något annat. Tänk om han börjar snacka politik som treåring? Vem vet 😀

   Som du säger, det blir ju medborgare av de här novembertyperna ändå oavsett takten. Kram!

   • Maria

    Haha skratta högt om den gungande sovande bebisen. Ja alltså så sjukt stora skillnader! Har själv varit late bloomer med alla motoriska påhitt, likadå E’s pappa så vi väntar ju inte på några under precis inom snar framtid. Hoppas dock att han står upp när han blir student typ! Tur nog är det inte dagis calling För hans del på minst ett år ännu, annars skulle han bara ligga som en strandad val i sandlådans hörn! Kram!

 • Jennifer

  Okej förlåt – eller varsågod – för spam nu, men måste bara säga att dina vardagsinlägg ändå är lite mysiga, kanske mycket också pga mysiga bilder!!! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *