Landet

Mitt i veckan på landet

Onsdag på landet och jag har äntligen hunnit pussla klart pusslet jag pusslat på i en evighet. Var nästan lite lycklig i själen när jag vaknade till regn utanför fönstren. YES! Regn. Vi behöver inte vara utomhus på hela förmiddagen. Så när Bernie sov dagens andra nap hann jag både pussla klart och baka kakor. Like a queen.

När Baby Bernard väl är vaken går det undan. Man skulle kunna försörja en hel stad med den energin B har i kroppen. Måste börja babysäkra våra hem (stan och landet). Det behövs nät och grindar till terassen och lite fixande med kablar och annat spännande man kan stoppa i munnen. Kanske ett av helgens projekt?

Tada! Känslan när sista biten faller på plats. Mmmmmm….magisk. Bakade Brownie cookies med daim. Receptet kommer ifrån Fridas bakblogg. På eftermiddagen slutade det regna och vi tog en promenad längs med byvägen. Passade även på att leverera kakor till grannarna. Imorgon (om det är fint väder) ska jag plocka fram alla utemöblerna och inreda terrassen. Hoppas på varma kvällar opch middagar utomhus inom en snar framtid. Den här lilla killen var solig och rolig. Han snackar, skrattar, klättrar, kryper, ålar och ylar. Jag håller med honom. Har har fantastiskt söta fötter. Älskar hur det blommar upp nytt varje dag. Hur allt blir grönare och grönare. Bernie äter numera mat tre gånger om dagen. Iklädd endast blöja. Vissa rätter älskar han (som makaroner med kyckling) och andra hatar han (katrinplommon). När kaoskillen somnat åt jag och Niki svennetacos.
Nu ska jag ta ett kvällsdopp och efter det ska jag börja på ett nytt pussel. Cheers!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.