Random

Tillbaka till vardagen

Efter gäster kommer pussel, så som man brukar säga. Fick lägga undan mitt pussel på paus under valborgs gästbesök men nu när vi är tillbaka i isoleringslivet fick pusslet återvända till middagsbordet. Numera byter jag inte bara pussel med Stina i huset bredvid utan även med min svägerska Malin och min vän Ylva. Ändå fint att vi alla älskar samma pusselkonstnär. Har fått frågor på Instagram om var ja köper mina pussel. Som sagt så lånar vi av varandra en hel del, med de jag köpt kommer ifrån Jollyroom, Lautapelit, Adlibris och Suomalainen kirjakauppa. Bernie äter numera oftast två gånger om dagen riktig mat. Han har fått en del burkmat men är inte alls lika förtjust i burkarna som han är i de puréer jag själv gör. Tror det, burkmaten smakar bajs och min morortspuré äter jag gärna själv. Tänker att det skulle vara mest praktiskt om han åt både och. Han är så liten ännu och jag tänker att han äter om han äter. Han ammar ändå så det är ändå därifrån han får majoriteten av maten. Mat ska vara kul! Har även fyllt på lite i Björngarderoben i storlek större. Det mesta är i storlek 74 och är än så länge för stort. Men snart så. Han var ändå 66 centimeter lång för två veckor sedan och han växer ju i raketfart. Blev 3-pack bodies, 2-pack byxor (verkar vara slut), Hängslebyxor (verkar också vara slut), Body som inte syns på bilden, Byxor som inte heller syns på bilden, Jacka. Ej reklamlänkar. Perfekta vårjackan. Niki fick välja färgen. Tror han kommer bli exceptionellt gullig i den här.  På tal om exceptionellt gullig… Så började den här lilla älsklingen stå på alla fyra och gunga för några veckor sedan.. Sedan dess har han övat på att krypa. Det går ibland ett steg framåt eller bakåt men mest av allt gungar han. Annars har vi tagit det väldigt lugnt. Haft noll krav på att göra annat än att ta hand om lilla B. De flesta kvällar (då det inte regnar) grillar vi. Ibland i magiskt kvällsljusGrillade kycklingfiléer, rostade jordärtskockor, sallad och sås på creme fraiche, vitlök och basilika. Fick tidning och ansiktsmask av min svägis Hanna som tog svängen förbi här under lördagen. Har bastat, gjort hårinpackning, simmat och avslutat med sheetmask och grönt te. Imorse vaknade vi upp till det här ljuset. Då kan man inte sova vidare. Det bara går inte. Istället sitter man på trappkanten där vid hörnet med en kopp nybryggt pressokaffe med varm mjölk och lyssnar på fåglarna. Niki tycker att jag börjar likna en pensionär mer och mer för varje dag som går. Droppen var tydligen när jag tog egna korgar med till matbutiken. Då skrattade han högt åt mig. Hur fint?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.