Random

En tisdag

Hej tisdag (är det tisdag?). Har så dålig koll på veckodagar just nu. Tror inte jag är ensam om det problemet. Här har vi haft en riktig pangdag med strålande solsken och vindstilla. Har inte plockat ut några utemöbler än så terrassen är fortfarande tom och perfekt att hänga på med Bernie och parasollet uppfällt. Har i stort sett hängt utomhus hela dagen och är nu efter kvällens bastusession helt slut.

Slänger därför in en vardaglig liten bildbomb från dagen och lämnar er där. Som min vän Fanny sa någon gång i höstas. Bättre med ett dåligt inlägg än inget inlägg alls. Hoppas att det är sant. Kollakolla löven håller på att bli gröna på träden90-tals strandmattorna har fått en ny roll. Tvättade lakanen och hängde utomhus. Något av det bättre i livet är rena lakan som torkat i naturen. Åt gårdagens grill till lunch på terrassen.Har förresten bytt till sittdel för någon vecka sedan. Inte en dag för tidigt. Kan inte ha en bebis som kryper runt på mage när han åker vagn. Blir bara konstigt. Nu sitter han fast istället och det känns mer säkert. Moi!När Niki kom hem grillade vi som vanligt. Den här nissen fyller 32 år på lördag. Dagen efter min mammas födelsedag. Oklart hur vi ska fira. Blir vi kvar här eller firar vi i stan?Nu är det kvällen och jag ska gå och krypa ner bredvid pojkarna i mitt liv. Hörs imorgon!

2 Comments

  • Fanny

    Vadå dåligt inlägg!! <3 Älskar dina bilder från ingå, de e så kul att se vad ni pysslar med där! Kram o grattis på förhand åt Niki! ?

    • Lina

      Vad du är gullig!! Ska tänka ännu mer på dig när jag slänger upp vardagsinlägg. Hoppas vi seeees snart. Niki hälsar tack!! Puss!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *