Random

Vapperiet

Hola! Läser ni Jonskis blogg så har ni säkert redan koll på att vi firade valborg ihop. I vanliga fall brukar vi fira vappen med fest och parker men i år valde vi att fira ett lite mindre gäng här i Ingå. Vi var sex vuxna och två barn så allt som allt vi var under tio personer så som man får. Förberedde  med snacks, skumpa och partyhattar. Världens bästa Stina som bor här bredvid oss i Ingå knackade på under dagen och levererade de här vackra stjärnorna. Wow. Mina pojkar <3Celie och lilla B fick hänga med varandra.Gav Björnie mat och Björnies gudmor såg på. Jag var lite dålig på att fotografera under kvällen så jag stal massa bilder från Jonskis kamera. Tusen tack för det!Skål!
I och med att Niki jobbade i stan under valborgsdagen insåg jag att jag inte skulle lyckas ta hand om Björnen, städa huset, fixa och laga en tre rätters middag ensam. Så istället delade jag in våra gäster i tre olika lag, printade ut recepten och lät gästerna laga kvällens middag. Alla tog sina kockuppgifter otroligt seriöst och hela konceptet blev verkligen lyckat. Ska låta mina gäster laga mer mat i framtiden. I och med att vårt Ingåkök har social köksö kan man pimpla vin och heja på när lagen lagar mat.

Jag och Riku tog hand om huvudrätten medan Jonski och Mathias fixade efterrätt och Ylva och Niki förrätt. Ylva <3Mammas kompis Britas recept på frusen passionsfruktstårta. Alltid lika fräsch.

Lekte lekar långt efter midnatt så som man kanske inte egentligen orkar som småbarnsförälder. Men man är ju lite ”Yolo” så här när man passar på att hänga med vänner. Inget man blivit bortskämd med den senaste tiden. Jag höll såklart tal eftersom jag var så lycklig i själen av en kväll med bästisar. Kan leva på den här kvällen länge länge länge.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *