Random

Luggen

Godmorgon solstrålar. Titta vad jag gjorde igår. Jag klippte lugg sådär som jag sa. Poff sa det och så blev jag en luggbärare igen. Känner mig nästan som 29 år gammal istället för 31. Ni vet sådär 20+, nyutexaminerad och gullig. Världen ligger framför ens fötter. Ja, eller i det här fallet är jag egentligen 31 år, trött bebismamma och semi-inlåst pågrund av en pandemi. Men nästan samma sak. Right?

Idag ska det bli årets hittills varmaste dag. Yey! Egentligen skulle vi åka till stan, men efter en titt ut genom fönstren och en snabbkoll på väderleksrapporten valde vi att bli kvar här. Vi får åka in imorgon istället för en stadsnatt eller två.  Dumt kan man tycka men Björnen ska till Rådgivningen imorgon för sin femånaders kontroll. Tar vi en natt där så kan man passa på att tvätta också och spara in lite på landets bajstank (h. smålänning).

Det var det hele. Ville ju egentligen bara visa upp min lugg.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *