Random

Långfredag

Glad påsk alla ni. Den här bloggen är kanske inte den mest innehållsrika just nu. Dagarna här i Ingå går och innehållet är ungefär samma oavsett dag. Vi vaknar lite före 07:00 varje morgon, äter frulle, leker och vid 8:30 tar B sin första nap, vid 11:30 sin andra och vid 15:00 sin tredje. Däremellan leker vi, pussas, lyssnar på musik och hänger. När lilla B sover passar jag på att röja i trädgården. Jag krattar, fixar, skurar som om livet hängde på att vårt landeställe är i toppskick. Men att fixa med huset och trädgården med ljudbok i öronen är en form av terapi. Lilla B hänger även med i babybjörnen utomhus men han avskyr när jag krattar eller bär på något, så sådant får jag pyssla med när han sover. Vid 19:00 går han och lägger sig och efter det äter jag och Niki middag och lite efter tio går vi och lägger oss. De där kvällarna då vi alltid gick och la oss 00:30 är långt borta. Förutom förra fredagen då vi hade dejtnight. Vi klädde upp oss, drack rödpang, körde 36 questions och gick och la oss sent. Mys det med.

Nej, men jag gillar vårt nya liv, med våra nya rutiner och framförallt gillar jag Björnie. Så jäkla glad att han kom och förvandlande oss till föräldrar. Även om det länge kändes overkligt.

Ingå <3Plockade videkissarGjorde påskris. Borde kanske byta vas ser jag nu. Lite väl spretigt. Hur söt är inte den här killen?BlåsipporOch svanarJag och fredagsskumpanDen långa fredagens middag: Chevre ChaudAnnars har vi hälsat på Nikis syster med familj i Snappertuna idag (vi fikade utomhus på deras terass) och efter det har jag eldat vass med grannarna på stranden. Utomhus får man ändå umgås och tur är väl det.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *